Reklama

Aktuální ceny kryptoměn

Co to je faucet a jak funguje?

 Angličtináři jistě vědí, že to v překladu znamená vodovodní kohoutek.
Ano, jedná se vlastně o takový kapající kohoutek. Jen z tohoto kohoutku nekape voda, ale peníze. Opravdu je to tak. 


Faucet je vlastně webová stránka, která nabízí pravidelně určitý obnos kryptoměny zdarma. Někdy stačí zadat adresu peněženky, jindy je potřeba se registrovat nebo na stránce nějakou dobu něco dělat. V praxi je možné se setkat s faucety pro libovolné kryptoměny.
Faucety zasílají kryptoměny pravidelně, takže je možné o obnos zažádat vícekrát. Jak dlouhý je interval mezi získáním obnosu, záleží na faucetu samotném a může se jednat o minuty, desítky minut nebo hodiny.

Opravdu mi dá peníze někdo zadarmo? 

Je jasné, že by jen tak někdo nerozdával peníze, aby všechny potěšil. Tyto faucety sice opravdu dávají peníze zdarma, ovšem nefungují jako charita. Faucety bývají oblepené reklamou, ze které vydělávají peníze, protože mají poměrně vysokou návštěvnost. Na tom v zásadě není nic špatného, ale mnohdy je tato reklama tak vlezlá, že stačí kliknout naprosto kamkoliv na jejich webu, a ihned se otevře nové okno s reklamním sdělením nebo nějakou stránkou, na kterou jste rozhodně nechtěli.

Zbohatnu na faucetu?

Ne! Faucety všeobecně lze brát pouze jako jistou možnost "přivýdělku" nebo ještě lépe možnost jak získat nějaké kryptoměny zdarma a naučit se s nimi pracovat. Budete-li sedět u počítače 16 hodin denně, přeskakovat z jednoho faucetu na druhý a nebudete dělat prakticky nic jiného, vyděláte si měsíčně sotva tisícovku.

Tak proč tady ten článek?

Protože Vám chci ukázat, že se dá na některých faucetech opravdu vydělat měsíčně i nějaká ta stokoruna. Jak píšu výše, sice to není na zbohatnutí, ale naučíte se kryptoměny využívat a pracovat s nimi.
Jedním z takových faucetů je například Rollercoin, ikdyž to není faucet v pravém smyslu slova. Můžete si tam vydělat kryptoměny BTC, DOGE nebo ETH. Při dnešních kurzech (18.5.2020), hraní cca. 2 hodiny denně si vyděláte max. 100 Kč měsíčně. Výhodou Rollercoinu je však to, že si nemusíte nechat vyplatit výdělek, můžete si za to koupit těžební výkon a za rok vám tato hra bude bez vašeho přičinění vydělávat sama právě třeba těch 100 Kč měsíčně. Je však vysoce pravděpodobné, že ceny kryptoměn porostou tak se může stát, že to bude 200 Kč měsíčně.

Podívejte se na video a pokud vás zaujme, zahrajte si Rollercoin a vydělejte si nějaké kryptoměny.


Registrace zde - ROLLERCOIN

Chcete vidět, jak vypadá opravdu faucet?
Můžete si každou hodinu (60 minut) stáhnout pár satoshi ZDE na FreeBitco.in

Další možnosti faucetů jsou například FaucetCrypto nebo FaucetPay, což jsou tzv. multifaucety, kde můžete získat více různých kryptoměn.

 

Komentáře

Reklama