Reklama

Aktuální ceny kryptoměn

Máte peněženku Atomic? Nabízí investice do altcoinů

 Software peněženku Atomic asi netřeba dlouze představovat. Je to oblíbená peněženka, poskytující komfort privátních klíčů, směny mezi jednotlivými coiny nebo přímého nákupu krypoměn za pomoci platební karty. 
Ovšem málokdo ví o možnosti investice s pravidelným garantovaným výnosem do několika vybraných altcoinů s ročním výnosem až 20% (podle zvoleného tokenu). Nejvyšší zhodnocení nabízí investice do tokenu AWC (Atomic Wallet Token), což je vzhledem k názvu pochopitelné.


Investovat ale můžete i do známějších kryptoměn, jako je například TRX (Tron) s ročním výnosem 5%.
Jak je zmíněno už na začátku, velikým plusem oproti jiným investicím je v tomto případě vlastnictví privátního klíče k uloženým kryptoměnám, což nebývá v případě investování kryptoměn úplně běžný standart.
Doplňkem k těmto investicím je možnost airdropu (získání kryptoměny zdarma) některých začínajících tokenů. Podmínkou pro připsání bonusu je jejich nákup v minimální hodnotě 2$. Samozřejmě nemusíte investovat ze svého bankovního účtu, můžete daný coin směnit za výdělky z faucetů. Co je to faucet jsme si popsali v tomto článku.


Na webu aplikace Atomic si můžete předpokládané výnosy spočítat. Pro příklad jsem vám udělal screen právě výpočtu pro investici do Tronu. Výše minimální investice se liší podle zvoleného tokenu, ale pohybuje se od 1$ (Tron má minimum 2$), takže je vhodná i pro drobné střadatele, kteří tak mohou množit například své výdělky z různých faucetů. Stačí si naklikané satoshi posílat na Atomic wallet a tam je směnit na token, který chcete investovat.
Případně je to vhodný doplněk k hodlování kryptoměn.

Chcete to zkusit a nemáte Atomic wallet? Stáhnout si jí můžete ZDE.

Ovšem i v tomto případě platí ono známé: "Investuj jen tolik, o kolik si můžeš dovolit přijít". Tak se tím prosím v případě jakékoliv investice (nejen této) řiďte.
Tento článek neslouží jako doporučení k investici. Má pouze informativní charakter.

 
Můj blog a jeho rozvoj můžete podpořit malým příspěvkem v různých kryptoměnách. Díky. 👍👍  

Komentáře

Reklama