Reklama

Aktuální ceny kryptoměn

Cestovatelský portál Travala přijímá kryptoměny

Asi všichni známe vyhledávače a srovnávače ubytování jako jsou například Booking nebo Trivago. Dnes se podíváme na další v řadě podobných webových stránek a to na portál Travala, kde můžete kromě klasické platby kartou zaplatit také kryptoměnami.

Webová stránka Travala je patrně známá všem zkušeným cestovatelům, ale nyní si ji zkusíme přiblížit pro méně zkušené, cestující 1x za rok například do Chorvatska.
Registrace na webu je jednoduchá, stačí se zaregistrovat za pomoci mailové adresy, nebo propojením účtu na Facebooku, případně Google.
To je vše a nyní můžete hledat vysněné ubytování třeba u moře. Na webu najdete samozřejmě nabídky ubytovacích kapacit z celého světa, takže například víkend v některé ze světových metropolí, nebo měsíční trip po jižní Americe, nebude problém.


Citace z oficiálního představení společnosti Travala:

Společnost Travala.com, založená v roce 2017, se rozrostla z malého start-upu na přední světovou platformu pro rezervace ubytování a letenek, založená na blockchainu, kterému tisíce zákazníků po celém světě důvěřují jako preferované online cestovní kanceláři. Travala spojujeme cestovatele s jedním z největších světových výběrů neuvěřitelných míst k pobytu,  od hotelů, apartmánů, vil a hostelů až po pětihvězdičková luxusní letoviska. Platforma Travala v současné době nabízí více než 2 miliony nemovitostí pokrývajících 90 124 destinací ve 230 zemích a teritoriích a s cenami až o 40% levnějšími než běžné rezervační platformy.

Výhody Travala:

  • Záruka nejlepší ceny
  • Inteligentní program - to znamená, že můžete získávat věrnostní bonusy a příští rok tak mít ubytování třeba i zadarmo
  • Spousta možností platby včetně kryptoměn
  • Objednávka letenek na stejném webu
Pokud se na Travala zaregistrujete přes TENTO ODKAZ, dostanete po uskutečnění svého prvního pobytu, rezervovaného přes tuto platformu na svůj účet v Travale 25$, které můžete využít při příští rezervaci jako slevový kupon nebo si je přeposlat například na peněženku Atomic a poté směnit na fiat.


Jako ukázku jsem vám vyhledal ubytování na oblíbené Makarské. V systému je v mnou zvoleném termínu (22.8. - 29.8. 2020) přesně 223 volných ubytovacích kapacit na Makarské riviéře.
Nejlevnější ubytování pro 2 dospělé a 2 děti do 15 let jsme našli poslední týden v srpnu za 48,34$ na noc, což je skvělých 40€ za noc v obci Pisak, s klimatizací a pobytovou taxou v ceně. Stále ještě váháte připojit se na web Travala?

www.travala.com


Můj blog a jeho rozvoj můžete podpořit malým příspěvkem v různých kryptoměnách. Díky. 👍👍  

 
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Reklama