Reklama

Aktuální ceny kryptoměn

Vzdělávejte se a při tom si i přivydělejte


Vzdělání je investice do budoucnosti. Je to něco, co nám nikdo vzít nemůže. Vaše znalosti vám mohou přinést zisky, pokud je dobře využijete. Nemyslím tím teď školní vzdělávání, ikdyž to je samozřejmě velmi důležité. Nyní mám na mysli vzdělávání v oblasti kryptoměn, což vám zatím na žádné škole v ČR a na Slovensku nenabídnou.

Dnes Vám chci povědět o stránkách Publish0x, které fungují na principu blogu a vy po přečtení každého článku máte k dispozici určitou částku (v přepočtu pár Eurocentů), z níž si až 80% můžete nechat pro sebe a zbytek věnovat autorovi článku. Samozřejmě poměr odměny mezi vás a autora můžete měnit. Počet článků, které můžete takto denně odměnit je omezen. Odměňovací formulář je pod každým článkem, případně tam na vás bude blikat odpočet času s údajem, kdy můžete získat další odměnu.


Pro vás má tedy tato platforma 3 výhody:
  1. Již ono zmíněné vzdělávání v oblasti kryptoměn, pokud si budete vybírat články od těch správných autorů. Proč zmiňuji "správné" autory? I na této platformě je bohužel nadpoloviční většina článků pouhou affiliate propagací, kdy se autoři snaží vydělat na referalech a je jim jedno jestli propagují SCAM nebo seriozní projekt. Takže než se někam zaregistrujete, dávejte si pozor a sežeňte si informace i z jiných zdrojů. 
  2. Samozřejmě je výhodou, že za to můžete získat drobnou odměnu. V přepočtu to denně vychází cca. na 3,- Kč, které jsou vypláceny v kryptoměně ETH a dále v tokenech FARM  nebo AMPL. Všechno jsou to ERC20 tokeny, které si můžete nechat posílat například na peněženku Atomic
  3. Trénujete si mozek. 😎



Na Publish0x můžete také najít články v češtině a dalších jazycích. Ikdyž samozřejmě převládá angličtina. V době, kdy v každém prohlížeči je integrován překladač od Google to ale asi není problém.
Mimochodem, na platformě Publish0x nenajdete jen články o kryptoměnách, které samozřejmě převládají, ale i například o umění, zahrádkaření nebo vaření.
Pokud máte čtenářům co nabídnout, můžete požádat o redaktorský přístup, zaslat ukázku své práce a po schválení se z vás stane bloger a kromě výdělků za čtení článků, vyděláte i na psaní článků. Samozřejmě, že čím víc zajímavější články a téma, tím větší příjmy, které jsou v případě autorů neomezené.

Zaregistrovat na Publish0x se můžete ZDE.

Můj blog můžete podpořit jakýmkoliv příspěvkem v kryptoměnách. Děkuji.


Komentáře

Reklama