Reklama

Aktuální ceny kryptoměn

Prohlížeč Brave odměňuje své uživatele

 Možná to už víte, možná pro vás budou následující řádky novinkou. Za zobrazení reklam v prohlížeči Brave můžete už v ČR a na Slovensku také získat kryptoměnu BAT. 
Brave je klasický prohlížeč, který si můžete stáhnout nejen pro vaše stolní počítače a notebooky s operačním systémem Windows, Linux nebo MacOS, ale také pro mobilní zařízení s operačním systémem Android nebo IOS.
Brave na vás "bude mluvit" česky, takže se nemusíte bát, že by vám instalace a jeho zprovoznění dělali problém. Po instalaci je také třeba propojit váš účet Brave s účtem v peněžence Uphold a být v pěnězence verifikován. Prohlížeč 1x měsíčně vaše výdělky automaticky převede na vaši peněženku, nemusíte se o nic starat. Vy prostě používáte prohlížeč jako kterýkoliv jiný ke své práci či zábavě na internetu.

A jak na tom vlastně vyděláváte? V nastavení reklam si zvolíte kolik jich chcete maximálně za hodinu vidět. Můžete nastavit 1-5 reklam za hodinu. Občas Vám v pravém dolním rohu monitoru vyskočí upozornění na novou placenou reklamu, stačí na něj kliknout, otevře se vám v novém okně a po načtení ho můžete zase zavřít. Tak jednoduché to je...
Reklamy se vám generují podle vašich zájmů, respektive podle aktivity právě v prohlížeči. Když budete hojně vyhledávat odkazy na kryptoměny, bude podíl kryptoměnových reklam převažovat.

Ovšem pozor, je tady jedno veliké ALE: Vzhledem k tomu, že Brave automaticky blokuje reklamy, nebude vám fungovat většina kryptoměnových faucetů a klikaček, keré jsou financovány právě z příjmů z reklam. Pro tyto potřeby doporučuji ponechat si druhý prohlížeč, který používáte dosud.

Minimální částka k výběru z peněženky je ekvivalent 10$, kerou si můžete nechat poslat rovnou na váš běžný účet v bance. Ke všemu vás intuitivně navede Brave prohlížeč, takže nemusíte mít strach, že na něco zapomenete nebo něco uděláte špatně.
Pokud nechcete čekat, až budete mít na peněžence Uphlod požadovaných 10$, můžete si jakoukoliv částku v tokenech BAT poslat samozřejmě na jinou peněženku. Já používám například Atomic wallet.

V čem je Brave lepší oproti jiným prohlížečům, kromě možnosti drobného přivýdělku pouhým používáním internetu?
  • Blokováním reklam? To už dnes umí většina ostatních prohlížečů také. Ty to však nedělají automaticky jako Brave, musíte si to nastavit v uživatelském rozhraní.
  • Blokováním sledovacích prvků? Odpověď stejná jako výše.
  • Je rychlejší v načítání stránek? Tady budu mluvit za sebe. Já bych řekl právě naopak, spíš pomalejší, ale to může být jen můj subjektivní dojem.

Takže co je vlastně výhodou Brave? Podle mně jen ta možnost drobného přivýdělku. Ostatně, můžete si to vyzkoušet sami, stačí si stáhnout prohlížeč ze stránek brave.com

Můj blog můžete podpořit jakýmkoliv příspěvkem v kryptoměnách. Děkuji.


Komentáře

Reklama