Reklama

Aktuální ceny kryptoměn

Binance omezí služby ruským klientům

 V návaznosti na pátý balíček omezujících opatření EU vůči Rusku se burza Binance rozhodla omezit služby pro ruské státní příslušníky nebo fyzické osoby s bydlištěm v Rusku nebo právnické osoby usazené v Rusku, které vlastní na této burze krypto aktiva přesahující hodnotu 10000 €. 

Účty, na které se vztahuje toto omezení, budou převedeny do režimu pouze pro výběr. Kromě toho budou omezeny všechny vklady na účty pro ruské státní příslušníky nebo fyzické osoby s bydlištěm v Rusku nebo právnické osoby usazené v Rusku s částkou vyšší než 10000 €. Účty pro ruské státní příslušníky s bydlištěm mimo Rusko, ověřené potvrzením o adrese, a účty pro ruské státní příslušníky nebo fyzické osoby s bydlištěm v Rusku nebo právnické osoby usazené v Rusku, které zůstávají pod celkovou hodnotou 10000 €, zůstanou nedotčeny a aktivní.
Ruští státní příslušníci nebo fyzické osoby s bydlištěm v Rusku nebo právnické osoby usazené v Rusku s otevřenými pozicemi futures/derivátů a jejichž zůstatky na kryptoúčtech přesahují 10000 €, dostanou 90 dní na uzavření svých pozic. Nebude povoleno přidávat žádné nové pozice. 

Jak stojí v tiskovém prohlášení burzy: "I když jsou tato opatření potenciálně omezující pro normální ruské občany, Binance musí i nadále vést toto odvětví při zavádění těchto sankcí. Věříme, že všechny ostatní velké burzy se budou brzy řídit stejnými pravidly."

 Zdroj: www.binance.com


Můj blog a jeho rozvoj můžete podpořit malým příspěvkem v různých kryptoměnách. Díky. 👍👍

Komentáře

Reklama