Reklama

Aktuální ceny kryptoměn

Vydělejte si kryptoměny poslechem internetového rádia. Jak na to?


 Bitradio (BRO) je kryptoměna a platforma, která se zaměřuje na poslech rádia přes internet. Jednoduše posloucháte svou oblíbenou rádiovou stanici a ještě za to dostáváte zaplaceno v kryptoměně BRO.

V nabídce najdete přes 30 000 rozhlasových stanic z celého světa. Z České republiky najdete na Bitradiu několik desítek stanic.

Každou hodinu se rozdělí mezi všechny posluchače 120 BRO (4 BRO za blok). To kolik dostanete, záleží na tom, kolik lidí zrovna poslouchá rádio. Každé 3 hodiny musíte vyplnit kontrolní CAPTCHA kód.
Výplatní minimum je 5 BRO. Kdy je vyděláte bude záležet na tom, kolik lidí je připojeno v síti a poslouchá rádio a na tom jak často posloucháte vy. 

Aktuální cenu BRO můžete najít například na Kurzy.cz nebo na Coingecko.com

Z jedné IP adresy lze poslouchat (vydělávat) až ze 4 rádií.

Bitradio funguje na Blockchainu, bloky se generují po 120 sekundách. Na ověřování se používá metoda PoS (Proof of Stake). 

Výhoda je jasná - možnost výdělku tím co stejně zřejmě děláte každý den a to je poslech rádia. Dokonce je možnost si stáhnout aplikaci do mobilu a spárovat ji se svým účtem a vydělávat kdekoliv, kde máte mobilní signál. 

Bohužel je tu i jedna nevýhoda a tou je možnost směny tokenu BRO na BTC zatím pouze na dvou burzách. Já využívám CREX24, kde je však zapotřebí verifikace i kvůli směně jednotlivých kryptoměn. Druhou variantou je C-Patex se kterým nemám zkušenosti a tak vám k tomu nic nenapíšu.



Můj blog a jeho rozvoj můžete podpořit malým příspěvkem v různých kryptoměnách. Díky. 👍👍 

Komentáře

Reklama