Reklama

Aktuální ceny kryptoměn

Microwallet CoinPot končí a uživatelé hromadně vybírají prostředky


 
Provozovatelé kryptoměnové peněženky CoinPot a na ní navazující faucety v tiskové zprávě ze dne 15.1.2021 oznámili, že k poslednímu únorovému dni ukončí svou činnost.

Faucety nebudou fungovat již od 31. ledna 2021. Celý únor budou mít uživatelé této microwallet možnost převést si své kryptoměny na jiné peněženky. Po 28. únoru budou stránky Coinpot nedostupné. Peněženka fungovala i přes občasné drobné problémy nepřetržitě od roku 2014.

 

 Kterých stránek se tedy tato zpráva týká?

 Provozovatelé webů slibují, že veškerá uživatelská data budou ze serverů smazána, tak aby nemohlo dojít k jejich zneužití.
Svůj krok odůvodnili tvůrci finanční nerentabilitou a zvyšujícími se časovými nároky na zabezpečení webů proti podvodníkům, využívajícím roboty a jiný podvodný software ke svému obohacení na úkor ostatních uživatelů a majitelů webů.

Na závěr své zprávy celý tým tvůrců děkuje uživatelům za přízeň a dodává, že brzy představí nový kryptoměnový projekt.

Prakticky ihned po vydání zprávy začali uživatelé platformy hromadně vybírat své prostředky, což CoinPotu způsobje potíže a výplaty se opožďují. Společnost nicméně uklidňuje zjitřené emoce, že prostředků je dostatek a na všechny se dostane.

Zdroj: Tisková zpráva Coinpot


Můj blog a jeho rozvoj můžete podpořit malým příspěvkem v různých kryptoměnách. Díky. 👍👍

Komentáře

  1. přeji příjemný den ! Mým základním problémem je výběr kryptoměn . Momentálně bych potřeboval převést z končících coinpot.co na nějakou mou druhou peněženku 0,00078594 BTC a vůbec se mě nedaří - prostě to neumím ! Nabízím proto z této částky polovinu jako podporu pro vás, pokud si částku dokážete stáhnout na vaši peněženku . Bude to pro vás zajímavé ? Děkuji za zprávu, Laďa Fiala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      rád Vám pomůžu. Udělám Vám krátký návod, jak na to. Je to jednoduché, uvidíte, že to zvládnete.
      Pokud ještě žádou jinou peněženku nemáte, doporučuji například Atomic wallet, kterou můžete mít na mobilu i PC.
      Pošlete mi prosím mail, ať spolu můžeme komunikovat mailem. vasekweg@gmail.com

      Vymazat
    2. Udělal jsem to nejjednodušeji, jak jen to šlo. Návod jsem nahrál sem na blog. Snad Vám to pomůže. Kdyby přesto byly nějaké potíže, mail jsem napsal v předchozí zprávě.
      https://www.tokenguru.eu/2021/02/jak-vybrat-z-coinpot-wallet.html

      Vymazat

Okomentovat

Reklama