Reklama

Aktuální ceny kryptoměn

Všichni uživatelé služby PayPal v USA si nyní mohou koupit krypto


 Podle tiskové zprávy zveřejněné 12. listopadu, PayPal ukončil čekání na nákupy kryptoměn a zvýšil limit nákupu na 20 000 $ za týden pro všechny své uživatele v USA. Od včerejšího dne tak mohou všichni uživatelé služby v USA nakupovat, prodávat a držet podporované kryptoměny (
Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash a Litecoin).

Prezident a generální ředitel PayPal Dan Schulman ocenil užitečnost kryptoměn a uvedl, že společnost bude úzce spolupracovat s regulačními orgány a centrálními bankami, aby dosáhla přijetí.
Tisková zpráva rovněž uvedla, že PayPal se zaměří na partnerství s platformami pro kryptoměny, přičemž jedním z možných kandidátů je společnost BitGo.

PayPal
21. října oznámila, že nabídne krypto služby, což okamžitě mělo dopad na cenu bitcoinu. Dále společnost uzavřela partnerství se společností Paxos za účelem usnadnění obchodů.
Uživatelé zatím nebudou moci posílat kryptoměny přátelům nebo rodině, používat je k platbě za zboží a služby nebo je převádět do externí peněženky. Možnost bude zatím pouze nakoupit, držet a prodat.
Očekává se, že PayPal přenese službu do více zemí a její aplikace Venmo v první polovině roku 2021, ačkoli zatím nebylo zveřejněno moc podrobností. 

Pokud jde o FEE (poplatky za směnu), bude PayPal účtovat 0,50 USD za transakce do 24,99 USD, 2,3% za transakce od 25 do 100 USD; 2% za transakce od 100,01 do 200 USD; 1,8% vydělá na transakcích od 200,01 do 1 000 USD; a 1,5% za transakce nad 1 000 USD, což je mnohem méně než například na burze Coinbase.

Zdroj: Tisková zpráva PayPal


Můj blog a jeho rozvoj můžete podpořit malým příspěvkem v různých kryptoměnách. Díky. 👍👍  

Komentáře

Reklama