Reklama

Aktuální ceny kryptoměn

Investice do nemovitostí v zahraničí. Vyplatí se to v současné situaci?

 Ani odborníci se neshodnou, co současná politická a energetická krize udělá s cenami nemovistostí. Mluvíme teď o nemovitostech rekreačních. V jednom článku se dočtete, že majitelé se takových nemovistostí zbavují, protože v očekávání dalšího zdražování a narůstající inflace, chtějí mít připravenou hotovost pro běžnou potřebu a v dalším článku čtete, že poptávka po takových nemovistostí raketově roste, protože lidé se přesouvají z panelákových bytů, dálkově vytápěných, na chaty a chalupy, kde mohou topit v zimě dřevem v krbových kamnech. 

Myslím si, že pravdu mají oba tábory. Někdo se vydal cestou zpeněžení majetku a někdo se přesouvá na chalupu, kde ho topná sezona vyjde jistě levněji, než v paneláku.
Pak je tu třetí skupina, která má nějakou finanční rezervu, kterou momentálně nepotřebuje a v nejbližší době potřebovat nebude. Tito hledají vhodné investiční příležitosti, aby své finance ochránili před rostoucí inflací a já si myslím, že rekreační nemovitost takovou příležitost nabízí. 

Můžete si koupit chatu na Slapech, nebo Vranově za cenu jedopokojového bytu v Praze, nebo se porozhlédněte v zahraničí.
Veliký boom zažívá v posledních letech nákup rekreačních nemovitostí v Chorvatsku, které je oblíbenou dovolenkovou destinací. Letošní sezona bude podle předběžných odhadů chorvatského turistického sdružení, rekordní. 


Proč si tedy nepořídit apartmán v Chorvatsku a v době, kdy jej sami nebudete využívat, je možno jej nabídnout k pronájmu turistům, například prostřednictvím některého z rezervačních portálů.

Na ostrově Murter v obci Tisno postavil český investor, pan Pavel Machula, apartmánový dům a jednotlivé apartmány nyní nabízí k prodeji. Dům je přímo u moře, apartmány jsou vybavené, připravené na sezonu. 

NOVE Investicni Apartmany Tisno- Murter tesne pred dokoncenim, k nastěhovani do 10 ti dnu . Aktualni nabidka : 

1 x MEZONET APT 87m2 Plne vybaveny - 3 prostorne loznice - 2 koupelny s podlahovym topenim - kuchyne s jidelnou - 2 balkony Multisplit klimatizace i topeni v kazde mistnosti SAT , internet 

1x APT 2+2 v 1. Patre 30m2 - prostorna loznice - Kuchyne se sofa ( 2 pristylky ) - Koupelna s podlahovym topenim - Multisplit klimatizace i topeni v kazde mistnosti SAT , internet 

1x APT 2+2 ve 2. Poschodi 30m2 - prostorna loznice - Kuchyne se sofa ( 2 pristylky ) - Koupelna s podlahovym topenim - Multisplit klimatizace a topeni v kazde mistnosti SAT , internet 

 1x TERASA Rustical open space Penthouse STUDIO s balkonem 70m2 - prostorna loznice na galerii - Kuchyne se sofa ( 2 pristylky ) - Koupelna s podlahovym topenim - Multisplit klimatizace a topeni SAT , internet 

 Reálná ukázka, že takový luxusnější apartmán lze opravdu pronajímat v TOP sezoně i za cenu 315€ za noc /návratnost investice si pak jistě spočítáte sami.

Klidna cast Tisno, slepa ulice hned u more, koupani pred domem.
Ceny od 5000€ za m2 - Nyní akční cena od 4000€ za m2, která platí při rezervaci do 31.7.2022
Zajemci mohou volat na  +385911674765 

 





 

Fotografie v článku jsou z nabízených apartmánů. Článek není investiční radou, ani doporučením.

Komentáře

Reklama