Reklama

Aktuální ceny kryptoměn

Cloud mining - Co to je a jak to funguje?

 Jde v podstatě o pronájem těžebního výkonu od společnosti, která vlastní obrovské množství těžebního výkonu. Vy jim dáte peníze a oni vše obstarají za vás. Cloud mining je proces těžby kryptoměny využívající vzdálené datové centrum se sdíleným výkonem zpracování. Tento typ cloudové těžby umožňuje uživatelům těžit bitcoiny nebo alternativní kryptoměny bez správy hardwaru.

 

Ovšem pozor - cloud mining jako krytí využívají různí podvodníci a tak než do něčeho investujete svoje peníze, důkladně si společnost a web prověřte. Mnoho webů, které se tváří jako cloud miningové služby, jsou ve skutečnosti pouze Ponziho schémata. Co to je Ponziho schéma, jsme si popsali v jednom z našich starších článků.

Hashing24 vytvořili profesionálové pro jednotlivce, kteří se chtějí zapojit do těžby kryptoměn. Věří, že každý by měl mít prospěch z těžby a mít přístup k nejnovějším technologiím a rozsáhlým průmyslovým datovým centrům ze svého notebooku nebo mobilního telefonu. Tým Hashing24 se zabývá těžebním byznysem od roku 2012. Sídlo společnosti je v Irsku.
Návratnost investice cca. 6 - 10 měsíců (podle ceny BTC). Pak už vyděláváte.
Osobně jsem projekt vyzkoušel. Investoval jsem 100$ na 12 měsíců. Zisk 96% (také hlavně díky stoupající ceně BTC).
Vybírat může průběžně, nemusíte čekat na konec kontraktu. Minimální výše výběru je 0.0007 BTC.

Více si můžete orientačně spočítat v přiložené kalkulačce, která bere v potaz i aktuální cenu BTC. 

 


 

 

Nechcete investovat do miningu svoje peníze? Existuje alternativa. Sice jsou výdělky oproti výše popsanému pouhým zlomkem, ale užijete si při tom spousty zábavy. Můžete si vydělat hraním jednoduchých online miniher. Váš měsíční výdělek ovšem sotva překročí 0,0001BTC měsíčně, což je mimochodem i minimální hranice pro výběr.
Zahrajte si Rollercoin 😉


970h250

Komentáře

Reklama