Reklama

Aktuální ceny kryptoměn

Kdo získal zdarma nebo koupil v březnu 2020 bitcoin, udělal si letos krásné vánoce

 

 
 
 V březnu 2020 (přeně 13.3.2020) spadl kurz bitcoinu až na 4000$ za jednu virtuální minci. Ti co nakupovali v době jeho dosavadního ATH (dosavadní nejvyšší cena), což bylo v prosinci 2017 za 20000$, tak v internetových diskusích nadávali na svoji smůlu a někteří na kryptoměny všeobecně. 

Pokud však měli ještě nějakou "volnou korunu" mohli své ztráty minimalizovat nákupem právě za nízkou cenu a při pozdějším růstu se tak zahojit. Ovšem buďme upřímní, málokdo z nich bitcoinu ještě věřil. A to byla ta chyba.
Na úvodním grafu vidíme co se s cenou bitcoinu stalo během následujích 9 měsíců a hlavně pak v listopadu a prosinci tohoto roku.
Máme nové ATH 24000$. 

Chápu, že čtenáři mého blogu se převážně rekrutují z řad lidí, kteří si nemohou dovolit investovat, byť je několik stokorun, do kryptoměn, protože jejich příjem vystačí tak akorát na pokrytí základních životních potřeb. A proto si dovolím připomenou, že na tomto blogu je spousty rad, jak získat kryptoměny zadarmo.
Takže, kdo v březnu využil mých rad, vydělal si na faucetech i třeba jen 200 Kč při tehdejším kurzu, dnes může nakoupit dárky za 1100 Kč. Tedy, pokud v březnu ony bitcoiny hned nesměnil na fiat měnu (koruny, eura, dolary atd.). 


 

A kde si vydělat kryptoměny zdarma?

  1. Rollercoin - BTC, ETH, nebo DOGE - video s návodem máte ZDE
  2. Free Bitcoin
  3. Free Litecoin
  4. Free Ethereum
  5. Ad BTC
  6. BTC spinner  
  7. WebSurf - BTC nebo Kč přímo na účet. Stránky v češtině!
  8. Free Tron - doporučuji převádět na Atomic wallet a tam investovat s úrokem 5% ročně
  9. Free BNB - Binance Coin
  10. GramFree - BTC, ETH nebo USD na PayPal. Tento faucet zatím testuji, takže není ověřené vyplácení, ale můžete také zkusit. Pokud to však funguje, bude to super přivýdělek.

Pro následující faucety je zapotřebí nejprve založit wallet (peněženku) na www.coinpot.co

  1. Bit Fun - BTC
  2. Bonus Bitcoin
  3. Moon Bitcoin
  4. Moon Bitcoin Cash
  5. Moon Litecoin
  6. Moon Dogecoin
  7. Moon Dash

Kdo má možnost investovat nějaké volné peníze a chce využít ke své investici kryptoměny, pak doporučuji řídit se radami, predikcemi a analýzami někoho zkušeného.
Na internetu najdete spousty tzv. technických analýz, které jsou zdarma přístupné. Já jsem však "vsadil" na placený program a moje investice se vyplatila. Před pár dny jsem Ondrovi Dvorskému, známému ve světě kryptoměn pod přezdívkou Ixoye aspoň poděkoval za jeho analýzy a vedení při obchodování s kryptoměnami, protože díky němu mám já a moje rodina hezké vánoce. Jeho stránky jsou přístupné na adrese https://ixtrading.live a můžete si zde vybrat z několika placených balíčků, od pouhého odběru technických analýz až po vedení při obchodování na burze (nejen kryptoměny).
Jeho služby nejsou investičním poradenstvím a jelikož jsou investice rizikovou záležitostí, je zapotřebí aby každý sám zvážil riziko.

 

Můj blog a jeho rozvoj můžete podpořit malým příspěvkem v různých kryptoměnách. Díky. 👍👍  

Komentáře

Reklama